Du har en kamera, oavsett vilken ta fram den och ge dej ut och ta bilder. Nu är det snart höst, en vacker årstid ur fotograferingssynvinkel.

Du har en kamera, oavsett vilken ta fram den och ge dej ut och ta bilder. Nu är det snart höst, en vacker årstid ur fotograferingssynvinkel.

Fick min första kontakt med en kamera, var när jag var 17 år. Lånade min systers kamera, som jag hade lite svårt att förstå mej på. Den kameran var av modell 1963, bara svart-vit (sv/v). Sedan dess framåt i tiden fick jag kontakt med Instamatic; kameror; och efter det analoga kameror. Men nu är det digitalkaneror som gäller: Nästan alla har en kamera, jag menar inte mobilkamera, men den ger inte upplösningen som en "digital systenkamera" gör. Hur som helst; ni som är intresserade av fotografering, köp en digitalkamera (systemkamera) eller inte. Pröva er fram.

Ett litet råd: När ni tar blixtbilder inomhus, se till att ni inte har ett fönster i rakt i bakgrunden. Blixten reklekteras tillbaks in i kameran. Ta då bilden i sned vinkel från fönstret.

Kommentarer

Yvonné

04.10.2010 22:56

Tack för kommentaren på våran hemsida www.vovvov.se Du tyckte bilderna va fina och måste då säga att de flesta är tagna med en mobilkamera

.

Kjell Andersson

27.09.2010 09:37

Novis är väl inte rätta ordet. Vilka fina bilder det finns på Din sida!

Senaste kommentaren

14.09 | 19:52

Känns som om ju mer man lär sig ju mindre vet man. Universum är ju så stort, ofattbart.

28.01 | 16:53

En stjärnklar augustikväll utan störande ljus, som en gråvit mjölkaktig dimma med stjärnor, som sträcker sej över stjärnhimmeln. Hoppas detta var till hjälp

28.01 | 09:10

Vad är själva "Vintergatsbandet" , dvs hur ser vi det från Jorden?

23.04 | 05:30

Jag har inga just nu

Dela den här sidan